Trelson Assessment

Ta ett kliv in i framtiden och börja skapa, administrera och utvärdera dina prov – helt digitalt.

Testa gratis

Trelson Assessment är byggt för Google for Education vilket skapar en smidig användarupplevelse för både lärare och elever. Installera bara admin-klienten och logga in på ditt Google-konto så är du igång med den molnbaserade lösningen. Välkommen till en lite enklare vardag!

Till appen

En stabil plattform

Över 1,500,000 inlämningar utan systemavbrott – Trelson Assessment baseras på och använder Google Cloud Platform. Det ger dig en trygg, skalbar och säker infrastruktur med högsta möjliga säkerhetsmiljö.

Bra verktyg för lärare & elev

Logga in på ditt vanliga Google G-workspace konto och skapa, administrera och utvärdera prov direkt i webbläsaren. Användarupplevelsen blir okomplicerad, välkänd och intuitiv för både lärare och elever.

Minimera fusk

Försätt elevernas datorer i låst läge under uppgiften eller provet och följ elevernas arbete i realtid. Du har även möjlighet att lägga till digitala resurser som textfiler, bilder och YouTube-klipp i dina digitala prov och frågeformulär.

Vilka krav bör man ställa på ett system för digitala prov?

Här hittar du den långa listan på alla funktioner som Trelson Assessment erbjuder.

Upplev en trygg, skalbar och säker infrastruktur i Google Cloud Platforms högsta möjliga säkerhetsmiljö.

Skrivuppgifter, läxförhör, examinationer och nationella prov – Trelson Assessment är den nordiskt ledande applikationen för kunskapsredovisning i Googleskolor. Allt sker i en välbekant användarmiljö för effektiv inlärning och intuitiv interaktion. Samtidigt bidrar Trelson Assessment till ett smidigare bedömningsförfarande, mindre efterarbete och en minskad arbetsbelastning för lärare och pedagoger. Eftersom Trelson Assessment bygger på Googles infrastruktur behövs heller inga komplicerade integrationsprojekt. För domänadministratören tar installationen bara 2 minuter – resterande kan logga in med sina vanliga google-konton och komma igång direkt.

För att hjälpa eleven att hålla fokus i undervisningen, men även minimera fusk låser Trelson Assessment automatiskt ner datorn så fort eleven startar uppgiften eller provet. Det hindrar eleven från att söka efter information online eller kommunicera med andra elever. Som lärare kan du lägga till digitala resurser i provet, t.ex. ljud, bilder och Youtube-klipp eller vad som helst från Google Drive. Trelson Assessment ser automatiskt till att elevernas åtkomstinställningar är korrekta när du har delat en resurs som eleverna behöver under provet. Andra sätt att förhindra fusk är att Trelson Assessment har en funktion för slumpmässiga svarsalternativ samt att du kan övervaka eleven genom video.

Till applikationen

Visst låter det spännande? Du kan testa Trelson Assessment helt gratis.