Bra verktyg för lärare & elev

Det är enkelt att använda Trelson Assessment. Du kommer snabbt igång utan att behöva lägga ner timmar på utbildning. En av våra viktigaste designidéer är att se till att applikationen är intuitiv att använda med ett gränssnitt som är bekant för studenter och lärare. Att göra prov digitalt med Trelson Assessment är så smidigt att du aldrig mer kommer använda papper.

 

Installationen är en snabb procedur som tar 2 minuter för domänadministratören. Eftersom Trelson Assessment bygger på Googles infrastruktur så behövs inga konton eller komplicerade integrationsprojekt. Du installerar Appen – inget mer.

 

Efter installation och en 15 minuters introduktion kan lärarna börja skapa prov. Vi använder Googles designprinciper och har inspirerats av Google Classroom. Även förstagångsanvändare av Trelson Assessment kommer känna igen utseendet och uppskatta enkelheten i att använda appen. Trelson Assessment ger stöd åt hela provprocessen och inkluderar funktioner för att hantera lärarens arbete före, under och efter provet, examinationen eller läxuppgiften.