MailSwitch

Använd er befintliga e-postklient och få fri tillgång till alla funktioner i Google Classroom och Google Contacts.

Till applikation

MailSwitch är ett Chrome-tillägg för blandade IT-miljöer mellan Google Workspace och Outlook eller andra e-posttjänster. Genom MailSwitch är du inte längre bunden till Gmail när du använder Google Workspace utan kan fritt använda alla andra e-posttjänster som stöds. Wow, frihet!

Till appen

Behåll e-postklienten

Med MailSwitch få du full tillgång till alla funktioner i Google Workspace – trots att du inte använder Gmail. MainSwitch fungerar med Outlook och alla andra e-posttjänster som stöds.

Tillägg i Chrome

MainSwitch är ett litet tillägg i din webbläsare som användarna enkelt installerar på några sekunder. Programmet omdirigerar sedan användare från Gmail till en Outlook-klient eller en anpassad webblänk.

Låga systemkrav

Som admin behöver du bara en Google Workspace-domän samt Outlook O365, Outlook Web Access eller annan installerad e-postklient. För att tillägget ska fungera behöver den först vara vitlistad hos oss.

Jag vill veta allt om MailSwitch!

Självklart. Vi har ställt samman en lista på alla funktioner i Trelson MailSwitch.

Fortsätt använda er befintliga e-postklient och njut av full tillgång till alla funktioner i Google Classroom & Google Contacts.

Det är vanligt att skolor och organisationer använder sig av Windows e-postklient Outlook, men arbetar i Google Workspace. Tyvärr skapar detta en del problem när man vill använda e-postfunktioner i vissa av Googles tjänster, till exempel att skicka e-post till elever eller vårdnadshavare i Google Classroom. Genom att använda MailSwitch blir du inte längre bunden till Gmail när du använder Google Workspace och kan fritt använda alla andra e-posttjänster som stöds.

Appen är ett smart Chrome-tillägg som omdirigerar användare från Gmail till en Outlook-klient eller en anpassad webblänk. MainSwitch gör det även möjligt att konfigurera inställningar för hela domänen eller på användarnivå. Programmet har förkonfigurerade funktioner för Outlook men kan konfigureras med vilken e-postklient som helst som är installerad på datorn. Det ger användarna fri tillgång till alla funktioner i Google Classroom och Google Contacts.

Till Applikation

Visst skulle detta förenkla vardagen i er organisation! Ni kan testa helt gratis.